AKTUEL LÆRING - Nejst Jensen, Carsten (Psyke & Logos, 2022)
En anmeldelse af Knud Illeris: Læring – aktuel læringsteori i spændingsfeltet mellem Piaget, Freud og Marx. Roskilde Universitetsforlag 1999.