TIDSTAVLE: – Vigtige begivenheder i dansk psykologis historie - Hjørland, Birger (Psyke & Logos, 2022)
Af Birger Hjørland © Dette er en opdateret version af: Hjørland (1982): Tidstavle. Vigtige begivenheder i dansk psykologi’s historie. (i: Formændene beretter 1947-1982. Store og små begivenheder i Dansk Psykologforenings liv i anledning af 35-års fødselsdagen. (Redigeret af Poul W. Perch & Per K. Larsen). Kbh.: Dansk Psykologforening, 1982. Side 109-112).