PÆDOFILI - Munck, Else (Psyke & Logos, 2022)
En anmeldelse af en antologi redigeret af Jan Andreasen: Pædofili ...om seksuelt misbrug af børn og unge i samfundets institutioner. Frydenlund. København 1999. 157 sider. Pris kr. 198,-.