ER BAMSEN DEN SAMME SOM DEN, JEG SÅ FØR? En kritisk evaluering af Meltzoff & Moores identitetsteori, samt de seneste undersøgelser - Krøjgaard, Peter (Psyke & Logos, 2022)
Denne artikel omhandler spædbarnets erkendelse af objekters numeriske identitet. Første del af artiklen er en fremstilling og dernæst en kritisk evaluering af Meltzoff & Moores identitetsteori. Anden del er en præsentation og diskussion af nogle af de seneste undersøgelser inden for feltet. Det drejer sig om forsøg af Wynn (1992), Simon, Hespos & Rochat (1995) og Wilcox & Baillargeon (i tryk, a; b). Sidst i artiklen forsøger forfatteren kort at sammenfatte den forhåndenværende viden vedrørende spædbørns evner til at individuere objekter