DET VIRKELIGT UHYGGELIGE - Reitan, Rolf (Psyke & Logos, 2022)
En anmeldelse af Sigmund Freud: Det uhyggelige. Oversat af Hans Christian Fink og forsynet med forord og to efterord af Niels Otto Steen og Steen Visholm. 119 sider, pris kr. 198. Forlaget politisk revy (Rævens sorte bibliotek), 1998.