PSYKOANALYTISK KULTUR - Petersen, Bente (Psyke & Logos, 2022)
En anmeldelse af: Judy Gammelgaard og Susanne Lunn (red.) Om psykoanalytisk kultur - et rum for refleksion Dansk psykologisk Forlag, 176 sider, kr. 220,-