OPPOSITION VED DISPUTATS OVER BJARNE SODE FUNCHS AFHANDLING: »THE PSYCHOLOGY OP ART APPRECIATION« - Gammelgaard, Judy (Psyke & Logos, 2022)
Psykologi og kunst har som alle forhold af lang varighed visse indre spændinger, som er kilde til både uro og udfordring. Den afhandling, der skal forsvares i dag, giver et rigt billede på de mangfoldige og forskelligartede svar, psykologien har forsøgt at give på spørgsmål, kunsten stiller.