DU SPØRGER MIN VEN, KUN STEINAR GIR DIG SVAR: - forskningsinterviewet mellem positivismens Scylla og relativismens Carybdis - Karpatschof, Benny (Psyke & Logos, 2022)
En anmeldelse af Steinar Kvale: InterView - An Introduction to Qualitative Research Interviewing, Thousand Oaks: Sage 1996, 326 ss. Pris15.95.