PSYKOANALYSENS NYE SPROG ? En kritisk anmeldelse af det danske Roy Schafer-udvalg - Hjulmand, Knud (Psyke & Logos, 2022)
Roy Schafer: Handlesprog og fortælling. Psykoanalytiske tekster til det kliniske arbejde. Redaktion og indledning ved Ole Almstrup, oversættelse ved Bjørn Nake. Frederiksberg: DET lille FORLAG 1996. 208 sider, kr. 240,-.