En Anmeldelse af Psyke & Logos 1995 nr. 2 Tema: BEVIDSTHED - B. Madsen, K. (Psyke & Logos, 2022)
Redaktionen har bedt mig om at anmelde temanummeret om Bevidsthed. En »anmeldelse« opfattes traditionelt som en (positiv og/eller negativ) kritisk vurdering af et produkt (afhandling, bog, kunstværk o.l.) - ofte med diskuterende kommentarer. Men jeg mener, at dette temahæfte ikke egner sig til en traditionel anmeldelse, fordi det indeholder flere artikler uden anden sammenhæng end det fælles emne og nogle krydshenvisninger i Boje Katzenelsons indledende artikel. Derimod egner hæftet sig til en systematisk sammenligning, og det har jeg mere erfaring i.