PSYKOANALYSENS HISTORIE - Gammelgaard, Judy (Psyke & Logos, 2022)
En anmeldelse af Psykoanalysen efter Freud af Ole Andkjær Olsen og Simo Køppe 2 bind 1136 s. Gyldendal København 1996. Anmeldt af Judy Gammelgaard