EFTERUDDANNELSE OG FORANDRING - Lima, Christian (Psyke & Logos, 2022)
Udviklingen af efteruddannelse har både i det praktiske udviklingsarbejde og i diskursen vedr. efteruddannelse haft uddannelsesinstitutionernes perspektiv som det væsentligste. I artiklen argumenters der for, at dette perspektiv på flere måder er en forhindring for at realisere målsætningerne om efteruddannelse som et aktiv i organisatoriske forandringsprocesser. Der peges på, at der, set fra et brugerperspektiv, skal stilles helt andre spørgsmål til praksisfeltet »efteruddannelse «. Disse spørgsmål forsøges illustreret gennem en række skitser af efteruddannelsesforløb. Afslutningsvis fremhæves en række spørgsmål efteruddannelsesudbydere må forholde sig til og en række praktiske konsekvenser af disse.