Psykoterapi - nye tendenser - Møhl, Bo; Aagaard Jacobsen, Victor (Psyke & Logos, 2021)
Psykoterapi som disciplin og arbejdsfelt er i rivende udvikling i disse år, hvilket ses i forhold til efterspørgslen på psykologer, i mængden af psykoterapeutisk forskning og i måden, hvorpå psykologi praktiseres og udfoldes i det samfund, vi lever i. Udviklingen har skabt nye innovative behandlingsformer og terapeutiske ”produkter”, samtidig med at der også er forsøg på at samle disse til en samlet fortælling om psykoterapi. I dette nummer af Psyke & Logos gør vi status over tendenser i denne udvikling. Dette nummer af Psyke & Logos er dedikeret til Professor Esben Hougaard med tak for hans utrættelige engagement i psykoterapeutisk forskning og udvikling.