Fire Europaparlamentarikeres syn på Danmarks position i det europæiske asyl- og grænsesamarbejde - Turunen, Emilie; Jørgensen, Dan; Messerschmidt, Morten; Rohde, Jens (Politik, 2011)
Dette bidrag har ikke et abstract.