Ud af ængsteligheden og ind i analysen - Pedersen, Simone Sefland (Politik, 2018)
Alarmklokkerne ringer i Vincent F. Hendricks’ og Mads Vestergaards nye bog Fake News – når virkeligheden taber. Det er forfatterne, der ringer med dem i en knaldrød bog med en dystopisk undertitel. Efter 167 sider står det stadig ikke helt klart for denne læser, hvem de ringer for at advare. Eller hvordan den bog skal læses.