Politisk kommunikation set med system-briller - Kock, Christian Erik J. (Politik, 2018)
Politisk kommunikation er et imponerende og ambitiøst forsøg på at overskue en række forskningsfelter, der er vokset eksponentielt de sidste årtier. Man kan ud fra forordet slutte sig til, at den især er tænkt som lærebog på universitetsniveau, men også undervisere på flere fakulteter vil kunne lære meget af den.