Nej, det er ikke bare løgn - Søe, Sille Obelitz (Politik, 2018)
Begreber som ’Fake News’, misinformation og disinformation har fyldt en del i den politiske offentlighed i den seneste tid. Der er til stadighed en vis uklarhed omkring, hvad disse begreber dækker over, men én ting er sikkert: ’Fake News’ er falske og de skal bremses så sandheden kan vinde frem. Eller …? Problemet er nemlig, at det i bund og grund ikke er et spørgsmål om sandhed og falskhed, men i stedet er et spørgsmål om vildledning og ikke-vildledning.