Jens Dahl, Arktisk selvstyre - historien bag og rammerne for det grønlandske hjemmestyre, Akademisk Forlag, 1986, 216 s., 148,00 kr. - Harhoff, Frederik (Politica. Tidsskrift for politisk videnskab, 1987)
-