Georg Sørensen, Udviklingsteori og den tredje verden, Aalborg: Aalborg Universitetsforlag, 1986, 152 s, 89.00 kr.; Georg Sørensen, Transnational selskaber og udviklingsprocessen i perifere samfund. Med en case-studie af Brasilien, Aalborg: Aalborg Univers - Dige Pedersen, Jørgen (Politica, 1986)
Georg Sørensen, Udviklingsteori og den tredje verden, Aalborg: Aalborg Universitetsforlag, 1986, 152 s, 89.00 kr.; Georg Sørensen, Transnational selskaber og udviklingsprocessen i perifere samfund. Med en case-studie af Brasilien, Aalborg: Aalborg Universitetsforlag, 1983, 526 s., 160,00 kr.