Scott Burlingame, Lars Jørgensen og Michael Lund, North American Integration. And the Lessons from Europa, København: DJØF, 1994, 254 s., kr. 250,00. - Pedersen, Thomas (Politica. Tidsskrift for politisk videnskab, 1995)
-