Eggert Petersen, Jørgen Goul Andersen, Jørgen Dalberg-Larsen, Knud-Erik Sabroe og Bo Sommerlund, De trivsomme og arbejdsomme danskere. Krisen og den politisk-psykologiske udvikling 1982-90, Århus: Psykologisk Institut, Aarhus Universitet i kommission hos - Henrik Brydensholt, Hans (Politica, 1992)
Eggert Petersen, Jørgen Goul Andersen, Jørgen Dalberg-Larsen, Knud-Erik Sabroe og Bo Sommerlund, De trivsomme og arbejdsomme danskere. Krisen og den politisk-psykologiske udvikling 1982-90, Århus: Psykologisk Institut, Aarhus Universitet i kommission hos Aarhus Universitetsforlag, 1991, 224 s. + bilag, kr. 98,00.