Jørgen Goul Andersen og Peter Munk Christiansen, Skatter uden Velfærd, København: Jurist- og Økonomforbundets Forlag, 1991, 334 s., kr. 295,00; Hans Keiding, Er den offentlige sektor for stor?, København: Jurist- og konomforbundets Forlag, 1991, 100 s., k - Jespersen, Jesper (Politica, 1992)
Jørgen Goul Andersen og Peter Munk Christiansen, Skatter uden Velfærd, København: Jurist- og Økonomforbundets Forlag, 1991, 334 s., kr. 295,00; Hans Keiding, Er den offentlige sektor for stor?, København: Jurist- og konomforbundets Forlag, 1991, 100 s., kr. 75,00.