Jens Pagter Kristensen og Steen Ryd Larsen, EF og international økonomi, København: Handelshøjskolens Forlag / Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck, 1991, 158 s., kr. 178,00. - Redaktionen, - (Politica, 1991)
-