Ellen Margrethe Basse (red.). Regulering og styring l - en juridisk teori- og metodebog, København: G.E.C. Gad, 1989, 255 s., kr. 143,75 (pb.) og Ellen Margrethe Basse og Vibeke Jensen (red.), Regulering og styring 2 - til fornyelse af den juridiske teori - K. Pedersen, Ove (Politica, 1991)
Ellen Margrethe Basse (red.). Regulering og styring l - en juridisk teori- og metodebog, København: G.E.C. Gad, 1989, 255 s., kr. 143,75 (pb.) og Ellen Margrethe Basse og Vibeke Jensen (red.), Regulering og styring 2 - til fornyelse af den juridiske teori og metode, København: G.E.C. Gad, 1990, 200 s., kr. 108,00 (pb.).