Graham Smith (ed.), The Nationalities Question in the Soviet Union, London & New York: Longman, 1990, 398 s., £ 12,95 (pb); Det Sikkerheds- og Nedrustningspolitiske Udvalg, Nationalitetsproblemerne i Sovjetunionen, SNU (Dokumentationsserie): København, 19 - Skak, Mette (Politica, 1991)
Graham Smith (ed.), The Nationalities Question in the Soviet Union, London & New York: Longman, 1990, 398 s., £ 12,95 (pb); Det Sikkerheds- og Nedrustningspolitiske Udvalg, Nationalitetsproblemerne i Sovjetunionen, SNU (Dokumentationsserie): København, 1990, 75 s., kr. 45,00.