E. Damsgård Hansen, Kaj Kjærsgaard og Jørgen Rosted, Dansk økonomisk politik. Teorier og erfaringer, København: Handelshøjskolens Forlag, Nyt Nordisk Forlag/Arnold Busck, 1990, 336 s., kr. 268,00. - Redaktionen, - (Politica, 1991)
-