Poul Nyboe Andersen, Det umuliges kunst. Erindringer fra danskpolitik 1968-77, Odense: Odense Universitetsforlag, (led i projektet »Dansk politik under forandring 1989,248 s., kr. 208,00; Carl Otto Brix (red.), Balance ogsamarbejde, Jurist- og Økonomforbu - Westergård Andersen, Harald (Politica, 1990)
Poul Nyboe Andersen, Det umuliges kunst. Erindringer fra danskpolitik 1968-77, Odense: Odense Universitetsforlag, (led i projektet »Dansk politik under forandring 1989,248 s., kr. 208,00; Carl Otto Brix (red.), Balance ogsamarbejde, Jurist- og Økonomforbundets Forlag, 1989,127 s., kr. 190,00; Thorkil Kristensen, Erindringer, Odense: Odense Universitetsforlag, 1989, 108 s., kr. 188,00; Tage Kaarsted, Ove Rode - en politiker ved vejs ende, udgivet af Institut for presseforskning og samtidshistorie, i kommission hos Odense Universitetsforlag, 216 s., kr. 178,00.