Jørgen Frode Bakka og Kaj Ulrik Lund, red., Perspektiver i Det Indre Marked. Seks studier om erhvervslivets omstilling, København: Handelshøjskolens Forlag (distribution: Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck), 1990, 183 s., kr. 188,00. - Redaktionen, - (Politica, 1990)
-