Mary Dau, Østeuropa -fortid og fremtid, København: Gyldendal, 1990, 80 s., kr. 118,00; Niels Munk og Finn Madsen, Forandringens vind - Østeuropa og Sovjetunionen 1990'erne, (2 bind). Søllested: Lee, 1990, 66 s., kr. 68,00. - Skak, Mette (Politica, 1990)
-