Drude Dahlerup og Kristian Hvidt (red.), Kvinder på Tinge. Kvinder i landspolitik 75 år, Udgivet af Folketingets Præsidium, København: Rosinante, 1990, 247 s., kr. 265,00. - Elklit, Jørgen (Politica, 1990)
-