Grus, nr. 27, »Det indre marked«, 1989,88 s., kr. 60,00; Hug, nr. 54, Tema: »Det indre marked«, 1989, 88 s., kr. 78,00; Niels-Jørgen Nehring, EF, det indre marked sikkerhedspolitikken, København: SNU, 1989, 50 s., kr. 42,00; John Storm Pedersen og Bent Gr - Chr. Sidenius, Niels (Politica, 1989)
Grus, nr. 27, »Det indre marked«, 1989,88 s., kr. 60,00; Hug, nr. 54, Tema: »Det indre marked«, 1989, 88 s., kr. 78,00; Niels-Jørgen Nehring, EF, det indre marked sikkerhedspolitikken, København: SNU, 1989, 50 s., kr. 42,00; John Storm Pedersen og Bent Greve, (red.), Det indre marked. Udfordringer og muligheder, København: Akademisk Forlag, 1989, 88 s., kr. 128,00.