Bo Jacobsen, Krigen, freden og danskerne. En undersøgelse af danskeres opfattelse af internationale forhold, København: Christian Ejlers Forlag, 1988, 94 s., kr. 68,00. - Christensen, Jørgen (Politica, 1989)
-