Michael Nydén, Kris i massupplaga? En studie i hållbarhet, relevans och neutral presentation i fyra svenska dagstidningars rapportering om de internationella oljebolagens til oljekrisen 1973-74,, Acta Universitatis Upsaliensis, Skrifter utgivna av Statsve - Elklit, Jørgen (Politica, 1989)
Michael Nydén, Kris i massupplaga? En studie i hållbarhet, relevans och neutral presentation i fyra svenska dagstidningars rapportering om de internationella oljebolagens til oljekrisen 1973-74,, Acta Universitatis Upsaliensis, Skrifter utgivna av Statsvetenskapliga foreningen i Uppsala, Uppsala/Stockholm: Almqvist & Wiksell, 1988, 263 s., Skr. 175,00.