Søren Clausen, Kirsten Refsing, Clemens Stubbe Østergaard (red.), Indblik i Østasien, Essays om Kina og Japan i 1980'erne, Århus: Aarhus Universitetsforlag, 1987, 372 s., kr. 120,00. - Larsen, Arne (Politica, 1988)
-