Kurt Jacobsen og Jesper Karup Pedersen, Bogen om Perestrojka, København: Tiden, 211 s., kr. 188,00; Hans Keiding, Sovjets økonomi - problemer og reformer, Tiden, 1987, 192 s., kr. 148,00. - Nørgaard, Ole (Politica, 1988)
-