Søren Riishøj, POLEN - den særlige vej til normalisering af det politiske og økonomiske siden december 1981, Esbjerg: Sydjysk Universitetsforlag, 1987, 163 s., kr. 130,00. - Søndergaard, Carsten (Politica, 1988)
-