John Peter Andersen, Agent Provocateur. Et etisk og juridisk problem, Århus: AarhusUniversitetsforlag, 153 s., 170,00 kr.; Jørgen Vestergaard (red.), Sociale uroligheder - politi og politik, Holte: forlaget SOCPOL, 1986, 319 s., 130,00 kr. - Gundelach, Peter (Politica, 1987)
-