Per Schultz Jørgensen, Birthe Gamst og Bjarne Hjorth Andersen, Efter skoletid, København: Socialforskningsinstituttet, publikation 154, 1987, 220 s., 68,00 kr.; Bjarne Hjorth Andersen og Per Schultz Jørgensen, Dagpasning for de 6-10-årige, København: Soci - Bønløkke, Søren (Politica, 1987)
Per Schultz Jørgensen, Birthe Gamst og Bjarne Hjorth Andersen, Efter skoletid, København: Socialforskningsinstituttet, publikation 154, 1987, 220 s., 68,00 kr.; Bjarne Hjorth Andersen og Per Schultz Jørgensen, Dagpasning for de 6-10-årige, København: Socialforskningsinstituttet, publikation 159, 1987, 105 s., 48,00 kr.