På ministerens vegne. På vej mod en ny embedsmandsstat? Redigeret af Rolf Geckler Jørgen Grønnegård Christensen, København: Gyldendal, 1987, 231 s., 168,00 kr.; Poul Nielson og Jesper Andersen-Rosendal, Politikere og embedsmænd, Danmarks Forvaltningshøjsk - Redaktionen, - (Politica, 1987)
På ministerens vegne. På vej mod en ny embedsmandsstat? Redigeret af Rolf Geckler Jørgen Grønnegård Christensen, København: Gyldendal, 1987, 231 s., 168,00 kr.; Poul Nielson og Jesper Andersen-Rosendal, Politikere og embedsmænd, Danmarks Forvaltningshøjskole, 1987, 78 s., 100,00 kr.