Danmark som eksportsamfund. En debatbog af Ritt Bjerregaard m.fl., København: Kommuneinformation, 1986, 159 s., 198,00 kr.; Don Mac Donald, - fra dannelse til krise, København: Samfundslitteratur, 1986, 287 s., 191,00 kr.; »Industrien i Danmark«, Kulturge - Chr. Sidenius, Niels (Politica, 1987)
Danmark som eksportsamfund. En debatbog af Ritt Bjerregaard m.fl., København: Kommuneinformation, 1986, 159 s., 198,00 kr.; Don Mac Donald, - fra dannelse til krise, København: Samfundslitteratur, 1986, 287 s., 191,00 kr.; »Industrien i Danmark«, Kulturgeografiske Hæfter, nr. 33-34, 152 s., 70,00 kr.; Lars Iversen og Peter Kamedula, red., Virksomhedslukninger Norden, København: Samfundslitteratur, 1986, 157 s., 70,00 kr.; Peer Hull Kristensen, Teknologiske projekter og organisatoriske processer, Roskilde: Forlaget og Planlægning, 1986,432 s.; Åge Munk, På sporet, København: Erhvervsråd, 1987, 78 s.; Henrik Nielsen, Jobskabelsen Nordjylland, Ålborg: Aalborg Universitetsforlag, 1986, 112 s., 88,00 kr.; Goran Serin, Povl A. Hansen, Henrik Toft Jensen, Ny teknologi i industrien, Roskilde: Roskilde Universitetsforlag Geoßuc, 1987, 112 s., 90,00 kr.; Vestpå. Fornyelse i industrien i Syd- og Vestjylland - kvalifikationer og uddannelser, København: Kommuneinformation, 1986, 55 s.; Hanne Wittorff Tanvig, Lokal og arbejdsmarkedspolitik, Esbjerg: Sydjysk Universitetsforlag, 1986, 248 s., 150,00 kr.