A.S. Tjernjajev et al., Den internationale arbejderbevægelse. Bind 1, Proletariatets tilblivelse og udvikling til revolutionær klasse 1830-1871, Moskva: Progres, 1986, russisk 1976, 707 s. - Redaktionen, - (Politica, 1987)
-