Eszter Körmendi, Lisbeth Egsmose og Johannes Noordhoek, Datakvalitet ved telefoninterview., København: Socialforskningsinstituttet, studie 52, 1986, 144 s., 85,00 kr. - Risbjerg Thomsen, Søren (Politica, 1986)
-