Rune Larsson, Reinhard Lund og Jørgen Møller, Fagforeningsstrategi. En undersøgelse af arbejdsløshedsbekæmpelse inden for Dansk Metalarbejderforbund, Aalborg: Aalborg Universitetsforlag, 1985, 235 s. + bilag, 142,00 kr. - Christensen, Erik (Politica, 1986)
-