Mogens Kjær Jensen, Kontanthjælpsforsøget set med klienternes øjne, København: Socialforskningsinstituttet, Meddelelse 45, 1985, 103 s., 40,00 kr.; Anna Koch og Mette Rørbech, Kontanthjælps forsøget - Frigjorte ressourcer og forbedret socialt arbejde? Køb - Gundelach, Peter (Politica, 1986)
Mogens Kjær Jensen, Kontanthjælpsforsøget set med klienternes øjne, København: Socialforskningsinstituttet, Meddelelse 45, 1985, 103 s., 40,00 kr.; Anna Koch og Mette Rørbech, Kontanthjælps forsøget - Frigjorte ressourcer og forbedret socialt arbejde? København: AKFs Forlag, 1985, 161 s., 90,00 kr..