Mogens Kiihn Pedersen, Jesper Kongstad og Bjarke Nielsen, Indkøb, teknologi og markedsdannelse i telesektoren. Et studie i teleadministrationernes industripolitiske rolle, Roskilde: Forlaget Samfundsøkonomi og Planlægning, 1984. 289 s., 148,00 kr. - Chr. Sidenius, Niels (Politica, 1985)
-