Jes Adolphsen, Fciwcl Kupferberg og Søren Keldorff (red.). Kære Bertel. En bog om universiteter og planlægning, Aalborg: Aalborg Universitetsforlag, 19CS5, 113 s., 89,00 kr. - Peter Christensen, Jens (Politica, 1985)
-