Agnete Nissborg, Danmark meilan Norden och våst, Acta Universitatis Upsaliensis, Skrifter utgivna av Statsvetenskapliga foreningen i Uppsala, 101, Uppsala: Almqvist & Wiksell International, 1985, 151 s., 85,00 S.kr. - Amstrup, Niels (Politica, 1985)
-