Rolf Nygren (ed.), Handbok i Nordisktparlamentstryck, Stockholm, 1985, 149 s., 30,00 kr. Bestilles i Danmark hos Folketingets Bibliotek og Oplysningstjeneste, Christiansborg, 1218 København K. - Elklit, Jørgen (Politica, 1985)
-