En fremtidig ungdomspolitik, København: Regeringens Ungdomsudvalg, 1984, 374 s., 75,00 kr. ; Inger Koch-Nielsen m.fl., Næste generation: Perspektiver for børn, unge og familie, Egmont Fondens Fremtidsstudie, København: Aschehoug Dansk Forlag, 1984, 256 s. - Reisby, Kirsten (Politica, 1985)
-