Poul Ingerslev, Niels Mygind, Hardy Roed-Thorsen, Helge Tetzschner og Ann Westenholz. Medarbejderejede virksomheder - det kan lade sig gøre, København: Christian Ejlers Forlag, 1984, 112 s., 98,00 kr. - Bislev, Claus (Politica, 1985)
-